Et kreativt børneværelse med tavle

Børneværelse med gadeskilt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I modsætning til de voksnes soveværelser, der primært er indrettet til at sove, påklædning og at slappe af, så er børneværelser mere et sted for kreativitet, fantasi, læring.

For børn i førskolealderen er et soveværelse et godt sted at læse før sengetid og lege med legetøj efter en lur. Når børn begynder på skolen, bliver deres værelse et mere socialt orienteret rum, da de begynder at bruge deres værelser som et sted at lege, når venner fra skolen kommer over.

Med det i tankerne vil et ideelt børnerum kunne tilbyde et sikkert miljø, robuste møbler og ikke-giftige materialer, og det vil også fordre læring.

Bortset fra møbler, bør rummet omfatte læringsmæssige ting så som bøger og spil samt bevægelige genstande, som et barn kan føle, stable og manipulere. Objekter som kan skabe kunst og musik er også meget berigende og betragtes som værdifulde aktiver i et barns udvikling. Over tid vil disse oplevelser ændre sig med de nye opdagelser og aktiviteter i ungdomsårene; et veldesignet børnerum vil også give fleksibiliteten til at transformeres i overensstemmelse med barnets modenhed og alder.

 

Tilføj et gadeskilt

En tavle er en god måde at får inkorporeret rigtig mange af de ovenstående områder ind i et børneværelse. En tavle er bådet egnet til kreativitet men også leg og læring.

Har man ikke plads på væggen, så kan man købe et gadeskilt med kridt- eller whiteboard overflade. Gadeskiltet har den fordel at det kan placeres, hvor man vil og flyttes rundt i værelset og så kan det pakkes væk når man ikke bruger det. Gadeskiltet er en rigtig god og rimelig billig måde at tilskynde barnet til kreativitet og læring (du kan se flere modeller her)

Gadeskiltet kan også bruges som ”rigtig” gadeskilt når man f.eks. leger købmand restaurant eller lignende.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.