Læg et gulv som dit barn kan tumle rundt på

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis i lige nu venter et barn, så skal i først og fremmest have en stor lykønskning. Det er et rigtigt stort skridt i en hvert menneskes liv – og en kommende periode fyldt med ansvar for et andet menneske. Derfor er det også vigtigt at i som kommende forældre for gjort huset/hjemmet i stand, så standen ikke begynder at forvolde unødvendig skade på barnet – under dens opvækst.

Hvis i lige nu bor i en ældre bolig eller bygning, er det måske en god ide at kigge ned på gulvet og se hvordan standen af dette er. Nogle huse eller lejlighed, har noget trægulv, som naturligvis er med i charmen, men meget rustikt og hvor man nemt kan få en splint i foden. Hvis du ofte få en splint i foden derhjemme, så er det nok på tide at tænke på at få skriftet gulvet ud, inden den lille begynder at kravle – så i undgår at pille splinter ud af et vredt og uroligt barn.

Man behøver naturligvis ikke at skrifte trægulvet ud med et helt plain og glat plankegulv, hvis dette ikke passer ind i indretningen. Du kan stadig få et nyt rustikt og flot planke gulv, som bare ikke er rug, og som giver splinter. Det vigtigste er bare at plankerne ikke er slidte og rug på overfladen.

Hvis I i forvejen ikke har det, så vil det være rigtig klogt at skifte til et sildebensparket, som er kommet stærkt tilbage i rigtig mange danske hjem. Et sildebensparket giver noget liv til rummet, og en bedre kontrast mellem gulv og inventaret.

Et sildebensparket kan ligge i alle opholdsrum, fra værelser til spisestue, og kan med fordel også være gennemgående i flere rum i hjemmet. du kan få inspiration lige her.

Når det nye planke gulv så er lagt, er i klar til at kunne tumle rundt med den lille nye, uden at han eller hun får splinter på knæ, fødder eller hænder.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.