Gør livet lidt lettere med mad i fryseren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når der først kommer børn ind i en familie, finder man meget hurtigt ud af, hvor få 24 timer egentlig er. Selvom dagene kan føles lange, så oplever de fleste stadig, at de ikke har nok timer i døgnet. En af de ting der især kan være svær at få plads til hver dag, er madlavningen. En halv til en hel time, hvor der lige skal holdes øje med at børnene ikke splitter huset ad. Er der tale om helt små børn, skal de måske sidde lidt på armen, og så bliver alt bare lige lidt sværere.

Store portioner sparer tid

Det kan være en rigtig god ide at investere i en kummefryser (de behøver ikke koste alverden, se her), hvor der er masser af plads. Når du laver mad, så lav store portioner og frys resterne ned. Det er ikke meget sværere at lave dobbeltportioner, og på den måde, hat du måske lige sparet en halv time en anden dag. Hvis du gør det til en vane, at lave store portioner, kan du både spare meget tid og mange penge. Du gør med andre ord livet lidt lettere for dig selv.

Disse retter passer godt til nedfrysning

Det er naturligvis ikke alt, der egner sig lige godt til nedfrysning. Bøffer, stege, fisk og lignende skal naturligvis spises med det samme, i nogle tilfælde dagen efter. Noget af det bedste at fryse ned er gryderetter, supper, lasagne, frikadeller og lignende. Det er super nemt at tage en lækker gryderet op, smide den i en gryde ved lav varme og lade den passe sig selv. Du skal kun tænke på at lave lidt ris, så er der lækker aftensmad, og det er overstået på ganske få minutter.

Sørg for at lave et system, så du ved hvad du har liggende i fryseren og husk endelig at skrive data for nedfrysning på. Selvom det meste kan holde sig i lang tid, så skal du ikke glemme det og pludselig finde de frem efter flere år. Generelt er det en god ide at spise det inden for nogle måneder.