Klar til fødsel?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er I klar til fødsel? Har I pakket fødselstasken og fået styr på babyrummet derhjemme? Det vigtigste er, at I har en barnevogn og puslebord klar. Så kan de fleste andre egentlig vente.

Lav et hyggeligt puslebord

Tænk på hvor mange timer, at du og din baby ender med at være ved puslebordet. Derfor må det gerne være et hyggeligt område både for dig og baby. I kan eventuelt hænge noget op i loftet over puslebordet, så jeres baby kan se på dette imens der bliver skiftet ble. I kan også hænge familiebilleder op, så snart I har fået taget nogle. Hvis I har fået taget gravid billeder, så kan I også hænge disse op. Det hele handler om, at I får skabt et hyggeligt rum, hjørne eller hvad end I har.

På puslebordet skal der selvfølgelig være alle de obligatoriske ting. Bleer, puder, creme, vaskeklude, vådservietter, håndklæde osv. Husk også at stil en skraldespand lige ved siden af puslebordet, så du ikke skal gå langt for at smide bleen ud. Du kan tilmed på skraldespande, som er beregnet til bleer. Dette er skraldespande, som sørger for at der ikke lugter i hele hjemmet. Det kan vise sig at være guld værd.

Husk igen på, at du skal stå over puslebordet i rigtig mange timer. Du kan hurtigt komme til at stå forkert og få en forkert holdning i din ryg. Derfor kan det være en rigtig god investering at købe et hæve/sænke bord. Det er især, hvis der er stor forskel på din og din mands højde. Så i stedet for at I køber et bord, som ikke rigtig passer til nogen af jer, så kan I købe et hæve sænkebord, som passer til jer begge. På den måde sikrer I, at I står bedst muligt ved puslebordet. I kan se et stort udvalg af hæve sænkeborde her.