Vælg huset til din børnefamilie

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være svært at finde rundt i dagens boligmarked. Når dig og din familie skal træffe beslutningen, der afgør de næste mange år af jeres liv, så skylder i jer selv lige at overveje alle jeres muligheder en ekstra gang. Det vil vi gerne hjælpe jer med, og derfor har vi valgt at skrive om nogle af de muligheder i har, og hvilke fordele og ulemper der kunne være.

Økonomiske fordele ved at bo til leje

At bo til leje er helt klart en fordel, hvis dig og din familie er ved at spare sammen til hus. Det kan også være i hellere vil bo til leje, da det ofte er den måde man kan bo billigt i centrum af storbyen. Det kan også være din familie ikke er klar til en langsigtet beslutning, og det kan også være jeres bedste beslutning at vente et ekstra år eller to. Fordelen er tydeligt økonomiske hvis i vælger at bo til leje, og jo længere i bor jo bedre. Har man fx boet til leje samme sted i over 10 år, så gælder alle skader for “almindelig slitage” og du kan kræve størstedelen af dit depositum tilbage. Bor du tilgengæld i en kort periode mange steder, så kan det ikke betale sig rent økonomisk. Ulemper er at du bor til leje, og stedet ikke er “jeres”, hvis du har små børn, så kan det være du higer lidt mere efter at slå dig ned et sted, hvor dit barn kan vokse op, og have sin “base”.

Sæt dit præg når du overtager hus

Hvis du overtager eller køber et hus, så får du mulighed for at sætte præg på boligen. Det er ligesom at finjustere et hjem til at være jeres. Det er billigere at købe hus, fremfor næste mulighed, som er at bygge hus. Muligheden med at købe hus, er for dig der godt kan lide at lave modificeringer, men ikke vil bygge dit eget.

Lad de kreative evner strømme frit under nybyggeri

Hvis du vælger at bygge nyt hus, så får dig og din familie mulighed for at lave “jeres” eget hjem. Der er nogle helt klare fordele ved at bygge sit eget hus, når det kommer til personligt præg. Ulempen er dog, at det godt kan gå hen og blive en dyr løsning.