Vælg økologisk legetøj til dit barn

Uro med træfly

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I løbet af de seneste år er efterspørgslen på økologisk legetøj til børn steget stødt. Forbrugere og forældre er nemlig blevet mere opmærksomme på, at ikke-økologisk legetøj er skadeligt for både barn og miljø. Her kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge økologisk legetøj til dit barn.

Skadelige stoffer og kemi

Legetøj, som ikke er økologisk, kan indeholde kemi og stoffer, der er skadelige for børn. Det kan eksempelvis være PVC, dioxin, ftalater og tungmetaller. Selvom mange af stofferne belaster miljøet under produktionen og har negativ indflydelse på børns sundhed, findes de fortsat i rigtigt meget legetøj – især produkter, som er produceret uden for EU. Derfor er det enormt vigtigt, at du er opmærksom, når du vælger legetøj til dit barn, så det ikke udsættes for unødvendige, hormonforstyrrende og skadelige stoffer.

Gå efter økologisk og bæredygtigt legetøj

Når du vælger økologisk og bæredygtigt legetøj, er du garanteret, at produkterne er fri for kemikalier og skadelige stoffer. Det betyder, at du kan lade dit barn bide og tygge i legetøjet og sove med det uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt det er skadeligt for dem. Derudover støtter du med dit køb også en industri, der vægter bæredygtighed højt, og som går ind for at belaste miljøet så lidt som muligt.

Hvor kan jeg købe økologisk legetøj?

Heldigvis er udbuddet af økologisk og bæredygtigt legetøj steget i takt med efterspørgslen på samme. Derfor kan du købe økologisk legetøj flere og flere steder. Udvalget er dog størst online, og en af hjemmesiderne, som sælger bæredygtigt legetøj, kan du finde her. Produkterne er nøje udvalgt efter strenge krav, og er med garanti helt fri for skadelige kemikalier, PVC, dioxin, ftalater, tungmetaller og opløsningsmidler, ligesom farverne er miljøvenlige og ikke giftige. Økologiske produkter er som udgangspunkt en smule dyrere end de ikke-økologiske, men de fleste forældre betragter det som en lille pris at betale for deres barns sundhed.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.