Sommeren er slut

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det kan være svært at acceptere, så kommer man ikke uden om, at vi i disse dage befinder os i sommerens absolut sidste dage. Når kalenderen lige om lidt skifter til september, begynder efteråret. Skal man tro på vejrudsigten ser det også sådan ud. Efter nogle fantastiske sensommerdage, ligner det nemlig at vi bliver ramt af regn og koldere temperaturer i den kommende uge.

Det er noget, man virkelig skal huske på, når de små skal sendes i dagpleje, vuggestue, børnehave, skole eller hvornår de bruger deres dagtimer. For når man har vænnet sig til at have shorts og t-shirt eller kjole på, kan det være svært pludselig at skulle forklare, at det er tid til varmere tøj igen. Der går heller ikke længe før det er tid til ulddragter som disse i barnevognene. Der skal man dog vente lidt endnu, da dynen stadig klarer de lidt lavere temperaturer uden problemer. Det KAN dog være en god ide at have investeret i en allerede nu

Vejret skifter hurtigt

Som vi har set i de senere uger, så kan vejret skifte meget hurtigt på denne tid. Det gik fra at være efterårsagtigt i starten af august til at være decideret varmebølge. Nu er temperaturerne så faldet igen, og inden næste måned er gået kan vi have haft dage med ganske få grader.

Børn vokser i et hidsigt tempo nogle gange. Det betyder, den dragt der passede fint sidste vinter og forår ikke nødvendigvis gør det nu. Så prøv det inden kulden pludselig kommer bag på jer.