Sådan husker du dig selv i hverdagens stress og jag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Arbejdsugerne bliver længere og pensionsalderen bliver forhøjet. Alt i alt får du mindre tid til pleje dine personlige hov. Hverdagens stress og jag bliver tit dominerende i mange menneskers liv – og dit liv er højst sandsynligt ikke nogen undtagelse. Derfor er det vigtigt, at du husker at forkæle dig selv i ny og næ.

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man bedst forsøder tilværelsen. Nogle hopper hurtigt i snacks, andre går en tur, og du foretrækker muligvis noget helt tredje. I stedet for at springe i midlertidige løsninger, kan små, vedvarende ting få dig til at huske dig selv i hverdagen.

Forkæl dig selv med nye rutiner

Hverdagen bliver hurtigt ensformig. Du står op, går i skole eller på arbejde og tager hjem for at starte forfra igen dagen efter. Hverdagen kører pludselig på en rutine. Det kan virke demotiverende for mange, da hver dag bliver mere eller mindre ens.

Her er det vigtigt, at du til tider tilføjer nogle nye og anderles rutiner. Et nyt pust i hverdagen kan gøre en verden til forskel. Små regelmæssige rutiner som wellness, socialt samvær eller kurser kan få din hverdag til at blomstre op.

Det kan være, at du hver anden uge vælger at få ordnet negle med flot Shellac CND. Som mand er Shellac CND nok ikke lige løsningen. Her kan en tur til frisøren eller en ny hobby være det, der giver dig et nyt syn på hverdagen.

Der er mange alternativer, men de forsvinder hurtigt ud i sandet mellem skolebøger, arbejdsopgaver eller dagligdagsopgaver som vasketøj. Du må dog ikke glemme dine egen behov midt det hele. Kast dig ud i noget nyt og udforsk andre sider af dig selv!

Giv dine daglige rammer et nyt look

Travlhed resulterer ofte i, at man ikke har overskud til at ændre på noget. Så længe du kan få tingene til at køre rundt, så fungerer det fint. Du formår desværre ikke at ændre den ensformige hverdag med den tankegang. Heldigvis kan små ændringer i dine daglige rammer få dig til at føle, at der er sket noget nyt og opfriskende!

Et godt sted er hjemmet. Små ændringer her og der kan skabe en følelse af forandring – og forandring fryder! Selvom det kan virke uoverskueligt, skal der ikke altid særlig meget til. Du kan eventuelt flytte rundt på stuebordet, hænge maleriet op på den anden væg eller bytte rundt på planterne.

Nyindkøb vil selvfølgelig også hjælpe dig godt på vej. Flotte og stilede gulvtæpper på gulvene i hjemmet kan være en perfekt løsning. Med gulvtæpper behøver du ikke at ændre det helt store på indretningen, men samtidig får du et frisk pust ind i rummet.

Forkæl derfor dig selv og dit hjem med nye rutiner eller et nyt look. Denne slags løsninger holder over længere tid og er ikke blot noget, som du gør her og nu for at glemme skolen eller arbejdet. Gør lidt ekstra og mærk indflydelsen af selv de mindste ændringer af din hverdag og dit hjem!