Sådan får i mest ud af børneopsparingen

Dreng med løftet arm, briller og plastiskpose som kappe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børneopsparingen er en slags sidste stor gave fra forældrene som skal markere, at barnet ikke længere er et barn men derimod et voksent menneske. Børneopsparingen skal være en hjælp som sørger for, at sønnen eller datteren får en god start på det selvstændige voksenliv. Det er ikke alle forældre som kan spare lige meget sammen, men uanset beløbet er der altid tale om en stor hjælp. Disse penge kan bruges til indskud til lejlighed, rejser under sabbatåret eller blot blive stående til senere i livet. De fleste forældre sætter bare et beløb ind på kontoen hver måned, men hvis man sætter sig ind i det, kan man sagtens få meget mere ud af opsparingen. Selvom man selvfølgelig får renter for at have pengene stående i banken, så er de ikke stå høje som det man vil kunne få ud af pengene.

Lad de professionelle pleje opsparingen

For mange er aktier og obligationer det rene volapyk, og det kan da også være ret svært at forstå. Derfor er det heldigt, at man slet ikke selv behøver at sætte sig ind i det. Ens børns børneopsparing er selvfølgelig ikke noget der skal gambles væk. Derfor skal man hverken investere alle pengene eller tage for store risici. Find hjælp i en investeringsforening her.

Invester pengene i ejendomme

Som nævnt herover så vil man ofte kunne få mere ud af sin opsparing, hvis man investerer frem for at have pengene stående på kontoen. Hvis man har penge nok, vil udlejning af ejendomme være en god måde at tjene penge til børneopsparingen. Hvis man ikke har råd til en helårsbolig, vil et sommerhus også være en god mulighed.

Køb og sælg designermøbler

Tidløse designmøbler bliver næsten aldrig mindre værd, hvis de bliver passet godt på. På den måde kan man købe et eksklusivt designmøbel, når barnet bliver født og så sælge det med fortjeneste, når han eller hun er fyldt 18.