Så vigtigt er musik for dit barn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er lige som så mange af os, så ville du nok have meget svært ved at leve uden musik. Musik kan gøre meget ved følelserne, det kan gøre os glade, det kan gøre os kede af det, ligesom det kan være godt at høre hvis man er vred eller lignende. Det er også noget man kan bygge fællesskaber op omkring, noget man har tilfælles. Kort sagt, så betyder musik rigtig meget for mange af os.

Sådan er det også for børn, selvom det måske ikke lige er noget du går og tænker over. Selv hos helt små børn kan musik have en stor effekt, og det er derfor en rigtig god ide at sørge for at musik spiller en stor rolle i dit barns liv. Børn kan lære meget af at høre musik, udover at det kan hjælpe dem hvis de er i lidt dårligt humør eller lignende. Musik kan også hjælpe med indlæring og børn kan blive bedre til at huske ting.

Det menes at børn der har hørt rigtig meget musik også bliver bedre til sprog, både det danske og andre. Der er med andre ord god grund til at investere i  nogle højtalere til børneværelset og lade spotify playlisten gå amok. Som du nok ved, så har vi to hjernehalvdele, og når man hører musik samarbejder de to, og jo mere man bruger begge halvdelen, jo bedre bliver man generelt også til at lære.

Udover at det er en god ide at barnet lytter til en masse musik er det også en rigtig god ide at synge for dit barn når det er helt lille. For selvom det ikke forstår ordene, så skaber melodien en ro i helt små børn. Det kan også få børn til at falde til ro, hvis de er lidt ophidset, kan det derfor for smart at spille lidt beroligede musik.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.