Problemer med alger? Sådan kommer du dem til livs

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du fundet algebelægninger derhjemme? Alger genkendes som plamager af grønne, grå eller sorte områder, som af og til bliver meget glatte. Alger elsker at vokse frem ved skyggefulde og fugtige områder for eksempel ude i haven på din tagterrasse eller ved husmuren.

Selvom alger er ganske ufarlige over for mennesker, så ser de ikke særlig kønne ud. Alger kan også gøre fliser eller terrassen til en skøjtebane, hvor man kan falde og slå sig. Derfor er det en god ide, at komme af med dem hurtigst muligt.

Når du opdager algerne

Hold øje med de skyggefulde steder i din have og se, om der er begyndt at vokse alger frem. Så snart du opdager algerne, så kan du forsøge at fjerne dem for eksempel med en våd klud eller svamp. Hvis algerne sidder godt fast kan du også forsøge at skrubbe dem af med en kost.

Det er utrolig vigtigt, at du KUN bruger rent vand uden sæbe til at fjerne algerne. Sæbe og andre kemikalier kan skade den omkringliggende natur og forurene din have.

Et alternativ er at bruge sand til at slibe med eller en højtryksrenser, hvis du har sådan en.

Algeproblemer vokser sig større

Hvis ikke du får behandlet algeproblemet i dets første stadie, så kan det hurtig vokse sig større. Alger er mikroorganismer, som formerer sig utrolig hurtig.

Hvis du har store plamager af alger på dine træ- eller stenoverflader derhjemme, så skal du bestille professionel algerens.

Algerens er en effektiv og miljøvenlig fjerning af alger. Med algerens benyttes der kemi, som ikke er skadeligt over for naturen, men kun over for algerne.

Bestil algerens uden skader og få fjernet algerne effektivt. Dog kan det ikke forebygge, at algerne kommer igen. Derfor kan du få brug for en jævnlig algebehandling for eksempel 1-2 gange om året.

 

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.