Opdel børneværelset i zoner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange, der helt automatisk tænker, at man enten maler børneværelset lyseblåt, hvis det er en dreng, lyseblåt hvis det er en pige, eller hvidt hvis det skal være neutralt. Der er efterhånden også mange, der vælger at male en enkelt væg for at få lige farvespil ind på værelset.

I stedet for at tænke meget i ensfarvet og enkeltfarver, kan det være en rigtig god ide at tænke børneværelset som et sted med forskellige zoner. Barnet sover typisk et sted, mens det leger et andet sted, og et tredje sted sidder det måske og tegner eller har alle sine prinsesser eller dyr liggende i kasser.

Gør zonerne hyggelige

Disse zoner kan nemt gøres meget mere hyggelige, hvis man tapetsere væggene, når de passer til zonen. Tænk et “Ole Lukøje” tema til soveområdet med måner, stjerner og lignende. Ting der er hyggelige at ligge og kigge på, når man skal sove. Hvis du har en søn der er vild med dinosaurer findes der masser af tapet med dette, det samme er naturligvis tilfældet med prinsesser og meget andet.

Dette billede er taget fra nicetapet.dk der sælger tapet i alle afskygninger, og forestil dig hvor glad din lille dinosaurelskende søn ville blive for at have dette på væggen.

Udskift med tiden

Det er ikke meget mere besværligt at udskifte sit tapet, end det er at male en ny farve på væggen. Så hvis interesserne skifter eller der bliver rykket rundt på møblerne, er det bare at skifte tapetet, og pludselig er det som at få et helt nyt værelse.

Det er desuden langt fra så svært at tapetere, som det var for 20 år siden, hvor alt blev fedtet ind i tapetklister, og hvor man nærmest skulle sætte flere dage af til det.