Det skal du være opmærksom på når du skal vælge autostol

autostol

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når i som kommende forældre skal ud og kigge på jeres første autostol som forældre, er der nogle vigtige ting som i skal være opmærksomme på, for at give jeres barn den bedste sikkerhed i bilen.

Det skal i være opmærksomme på

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken autostol som i vælger, når i skal ud og have sådan en. Det er nemlig vigtig at i køber en autostol som passer præcist til jeres barns størrelse, så han/hun er spændt ordentligt fast, samt sidder behageligt. Autostole er bare ikke ligesom tøj. Du kan ikke bare gå ud og købe noget der er lidt for stort, fordi barnet vokser. Det vil have store konsekvenser for dit barns sikkerhed under kørsel. Der findes 6 autostol kategorier som er tilpasset til barnets størrelse i form af vægt.

Nogle autostole passer til børn længere tid end andre, men du undgår ikke at skulle skifte kategori på et tidspunkt. Det er derfor en vurderings sag fra jeres side af, hvilken børne størrelse i gerne vil skifte jeres autostol ud på.

Autostole er selvfølgelig ikke et produkt, hvor man skal gå på kompromis med prisen. Er det jeres første barn, vil det kun betale sig at købe den bedste autostol man kan få. For det første vil dit barn få den bedste komfort som han/hun kan få. For det andet, så går kvalitet og slidstærke produkter gerne hånd i hånd. Du vil derfor kunne genanvende din autostol til det næste barn, og på lang sigt, altså spare et helt sæt autostole.

Husk altid at bagudvendte autostole ikke må stilles på front sædet, da det er farlig pga. airbaggen, og vil skade dit barn, hvis uheldet er ude.

Glem ikke at købe en solskærm til vinduet, så dit barn ikke får solen i øjnene. På den måde undgår du unødvendig gråd, når du er ude at køre.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.