Sådan holder du dit barn beskæftiget

Blæk patroner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du lige bruge 30 minutter til rengøring, madlavning eller noget helt tredje?

Vi kender den bedste metode til at holde dit barn beskæftiget, når du har noget du skal nå i din dagligdag (alder 2+). Børn elsker at være kreative igennem beskæftigelser såsom at male eller tegne. Du skal derfor give dem hen til denne aktivitet, da de bliver fuldt ud koncentreret, og du kan uforstyrret gå i gang med det som du nu skal have ordnet. Det er også rigtig godt for dit barns udvikling, at han/hun sidder sig hen for sig selv og er kreativ med fx tegninger. Det forbedre faktisk barnets mulighed for at kunne sidde stille i længere tid senere hen.

Men hvis du tænker, at du ikke gider at gætte forkert på flere af dit barns tegninger, og gør ham/hende ked af det. Så anbefaler vi at du printer nogle færdigtegnet farvelægnings skabeloner ud fra nettet. Der er to gode grunde til at vælge denne metode. For det første, er det en gratis løsning. For det andet, så kan dit barn være med til at vælge hvilken skabelon som det skal være. Børn bliver bare så glade når de får deres yngling tegneseriefigur.

Du tænker sikkert. Hvor finder jeg så sådanne skabeloner henne? Det er meget simpelt. Du laver en Google søgning på ”tegneskabeloner print”. Og derefter finder du et ocean af forskellige skabeloner som dit barn kan vælge at være kreativ med. Du kan også gøre din søgning mere specifik, hvis dit barn har et specielt ønske af figurer.

Så sørg for at du har fået købt blæk patroner til din printer, og så få printet en masse skabeloner ud til dit barn. Så du kan få holdt ham/hende beskæftiget i et stykke tid, med et par farveblyanter i hånden. Så du kan få lavet dine daglige gøremål imens.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.