Gåde råd til barnedåben

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At få et barn betyder for mange også, at der skal holdes en barnedåb eller en navnefest. For barnet er det naturligvis en dag, de aldrig kommer til at huske, da de i sagens natur kun er omkring et halvt år gamle eller lige deromkring. Det er derfor i høj grad forældrenes behov, der skal tages højde for.

Her finder du nogle gode råd til hvordan du holder en god barnedåb, som i vil huske tilbage på som en god dag.

Find et godt sted

Man kan naturligvis sagtens stå for det hele selv, alt efter hvor mange man inviterer. For langt de fleste vil det dog være en stor befrielse at holde det et sted, hvor man kan læne sig lidt tilbage og bare nyde dagen. Det kan være en lokal cafe, restautant, eller måske et konferencested som dette. Der er mange, der automatisk tror, at det også betyder, at det bliver dyrt. Ofte er det dog ikke meget dyrere, end hvis man selv skal holde det.

Tænk på børnene

Her menes det ikke barnet der skal døbes eller navngives. I mange tilfælde kommer der mange børn med som gæster til denne slags fester, og det kan være en rigtig god ide at tænke disse med i planlægningen. Sørg for at der er plads til at de kan lege og at der er noget de kan lege med, ellers kan man være helt sikker på, at der vil være utro fra første stund.

Lad andre tage billeder

I behøver ikke hyre en professionel fotograf, men lad vær med selv at tage billeder. Det bliver stressende, da man gerne vil have alting med. Få andre til at gøre det i stedet for. Jo mere i bare kan nyde den store dag med jeres barn eller børn, jo bedre bliver dagen.