Få gjort plads til barnet, uden at smide ud.

opbevaring

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er tiden lige ved at være inde til at jeres barn kommer til verden, og i bliver forældre. Så er i sikkert også ved at have styr på alle babymøblerne. Hvis i stadig bor i jeres fælles lejlighed, kan i sikkert fornemme at det begynder at blive lidt trængt, og i har svært ved at få plads til alle jeres andre møbler, som i ikke vil smide fordi i skal flytte inden for det næste år.

Kan du lægge genkendende til denne situation, så skal du gøre følgende, for at undgå unødvendig udsmidning af dine møbler.

Find plads på et lagerhotel

Hvis i står i den uheldige situation at i fx ikke har plads til jeres kontormøbler, i en periode ind til i flytter i noget større. Så skal i overveje at finde en plads til opbevaring af jeres ting, på det nærmeste lagerhotel. Et lagerhotel er en rigtig god midlertidig løsning, som kan give jer plads derhjemme til alle jeres nye babymøbler og babyudstyr, indtil i har fået mere plads i den nærmeste fremtid.

Et lagerhotel er også en meget bedre løsning, end fx at stille jeres møbler midlertidigt hos en ven i en kold og fugtig kælder eller garage. Jeres møbler vil blive skadet af at stå i sådan en luftfugtighed, og til sidst være helt ødelagte, når i skal bruge dem igen. På et lagerhotel vil møblerne stå i opvarmet pulterkamre, som sørger for at jeres møbler hverken får fugt eller kulde.

Sikkert valg

At stille møbler på et lagerhotel, er også det sikreste, da jeres pulterkammer vil være sikkert låst af, og derudover er der også overvågning og alarmer. Så i kan føle jer helt sikker med at have jeres møbler stående, hvis de har meget værdi.

Drop derfor tanken om at smide ud eller stille møbler hos venner. Det mest optimale er at stille det midlertidig på et lagerhotel, og i vil passe bedst på jeres møbler sådan.