Backpacking i Malaysia

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Naturskønne og eksotiske Malaysia er en destination, du ikke vil gå glip af, hvis du rejser som backpacker. Malaysia har nemlig meget forskelligt at byde på. Her får du 3 ting, du kan se frem til som backpacker i Malaysia.

  1. Vejret. Det tropiske klima i Malaysia indbyder altid til varme temperaturer mellem 20 og 30 grader. Det betyder, at du kan smide din backpack på hotellet eller hostelet og tilbringe tiden på de dejlige strande, som Malaysia også byder på. Vandet har også en dejlig temperatur, hvilket gør det attraktivt at både snorkle og dykke.

  2. Spændende aktiviteter. Malaysia er selvfølgelig ikke kun strand og sol. Landet byder på aktiviteter og oplevelser for alle, så du kommer aldrig til at kede dig. Du kan for eksempel vandre rundt i de flotte teplantager, tage ud at dykke, se smukke vandfald, sejle i kajak, hilse på vilde aber, gå på en stor gangbro over trætoppene på tropeøen Langkawi eller tage på shopping i Georgetown, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

  3. Et touch af vesten i Asien. Malaysia er et af de asiatiske lande, der minder mest om den vestlige kultur. Hovedstaden, Kuala Lumpur, er meget moderne, og her vil du også møde mange andre backpackere. Spis dig mæt i byens lækre streetfood, gå på opdagelse i spændende templer og dans til den lyse morgen i det pulserende natteliv. Landet har også en fin infrastruktur, så du nemt kommer fra A til B. En stor del af befolkningen kan snakke engelsk, hvilket gør det meget nemmere at rejse som backpacker.

Du vil aldrig fortryde en rejse som backpacker i Malaysia. Du får nemlig meget ”backpacker-luksus” for billige penge i Malaysia. Hvis du planlægger en længere backpacker rejse, kan du rejse videre til Borneo eller Sumatra, hvor der også venter unikke oplevelser. Få dit livs bedste oplevelse og bliv backpacker i Malaysia.