At rejse med små børn

Ferie med børn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi vil alle gerne have at vore små poder skal opleve verden. Når de er helt små er det ikke altid så let at rejse langt, men når de bliver lidt større og har tålmodighed til længere rejser, så kan man begynde at tage længere væk med bil, tog, bus, båd eller måske endda fly. Men hvor er det smart at rejse hen med små børn?

 

Charterrejser

Der findes naturligvis massere af charterrejser som har rigtig fine børnevenlige hoteller. Her er både maden og hotellerne ofte indretter så det er forholdsvis let at have børn med. På de helt store steder er der tit legeland, lille pool til de mindste og på menuen finde man  ofte mange af børnefavoritterne: pomfritter, fiskefileter og pasta med kødsovs.
Det er jo alt sammen meget godt og praktisk, men for mange er det måske lige i overkanten.

Egen feriebolig

Et godt alternativ er en privat feriebolig det kunne for eksempel være i Italien. Italien er oplagt fordi italienerne er rigtigt glade for børn. På restauranter er det f.eks. helt almindeligt at man har børn med – Det er det bestemt ikke i Danmark. Og så er der jo lige maden… mon ikke de fleste børn har en favorit blandt pasta, lasagne eller pizza.

En privat feriebolig koster sjældent mere end hoteller og så har det rigtig mange fordele:
Man har hele huset eller lejligheden for sig selv og også her har man mulighed for at vælge et børneegnet sted, hvor der er indrettet så små fingre godt kan gå på opdagelse mange steder.
En anden fordel er at man i modsætning til hoteller ofte godt kan finde ferieboliger lidt uden for byen, som man let har mulighed  for at få lidt flere naturoplevelser på rejsen.

Endelig så har man også mulighed for at finde større ferieboliger, hvis man f.eks. er flere familier afsted sammen