Abonnement til hele familien

Familie

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle har mobiler i dag

I dag har vi stort set alle sammen mobiler og børn får deres første mobil tidligere og tidligere. Det er vigtigt for os at kunne kommunikere med hinanden i dag og det forventes at man kan få fat på alle, på alle tidspunkter, nu og her. Med mobilen kan det også lade sig gøre. Hvem ved, nogle gange kan man undgå problemer, hvis man kommunikere. Måske skal børnene hentes på et andet tidpunkt end planlagt eller de skal måske hjem før tid. Selv om mange har en mening om hvornår børn skal have deres egen mobil, så et det et godt værktøj at have.

Vi bruger meget data

Mobilen kan mange ting efterhånden og det kræver selvfølgelig også meget data. Vi bruger mere og mere data for hver dag og når børnene skal have deres første mobil, så stiger data forbruget merkant. Når dataforbruget stiger, så stiger regningen med, det er uundgåeligt. Vi henter data fra videoer, sociale medier og når vi skal skrive til hinanden. Det kan hurtigt løbe op i uoverskuelige regninger fra teleselskaber.

Få et abonnement til hele familien

I stedet for at have 4 eller 5 abonnementer, som trækker data, kan det være en fordel at have et mobilabonnement for dig og familien. Du kan spare penge ved at have ét samlet abonnement til dig og hele familien. Det bliver nemmere at holde styr på regningen og hvor meget forbruget ligger på. Du kan lettere skabe et overblik over dit ene abonnement i stedet for at have 4 forskellige. Du kan altid justere abonnementet, sådan at det passer med forbruget til hele familien.  Et andet godt råd er at sætte en begrænsning på dataforbruget hos børnene, hvis de ikke kan styre det. Det kan hurtigt løbeløbsk hvis de ikke tænker over, hvor meget de rent faktisk bruger deres mobil.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.