Vælg dine møbler med omhu

Vælg dine møbler med omhu

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan man holde sine børn ude af dyre sofaer og dyre lænestole? Formentlig ikke. Når du først får børn, kan du godt vinke farvel til rene sofapuder og y-stole med lyst flet, der ikke har fået en masse pletter. Det varer ærligt lige indtil, de engang bliver store nok til selv at tage vare på sig selv. Ikke engang når de selv kan finde hjem fra skole, kan du vide dig sikker. Når den tid kommer, er der ikke lang tid til, at de skal begynde at gå til og selv holde diverse fester, hvor der heller ikke skal meget til, før der bliver spildt et glas rødvin. Og vi kender jo alle sammen til de aftner, hvor vi ikke får tørret tingene af med det samme grundet – dette hænger unægtelig sammen med mængden af alkohol.

Din dyrindkøbte Eames Lounge Chair er altså særligt udsat, hvis børnene får venner med hjem på besøg. Det kan derfor godt være værd at overveje, hvorvidt det er en god idé at investere i en Eames Lounge Chair, inden børnene er vokset sig store nok til at kunne styre det hele. I stedet kan du vælge en markant mere kedelig model på eksempelvis Ikea, men igen.. Den er hverken køn eller dyr, men måske er den behagelig at sidde i.
Som forældre er det måske mere vigtigt at være praktisk tænkende end at være design-orienteret.

Selvom mange hjem vil få gavn af at se bare skyggen af en Eames Lounge Chair, så er det ikke alle familier, som kan passe lige godt på den. Det lyder måske en smule diskriminerende, men det er faktisk på ingen måde ment som noget negativt. Det er i højere grad ment som en guideline til dem, som overvejer at bruge mellem 30-50 tusind kroner på en yderst lækker stol – overvej det lige en gang mere.