Skiferie med børn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen står for døren og med julen er der naturligvis også en anden ting, der har meldt sin ankomst – vinteren. Det betyder også, at sæsonen for skiferier er lige om hjørnet, og for alvor begynder om en måned til halvanden. Der er mange der står overfor den udfordring, at de har været vant til at tage på skiferie, men nu har fået børn.

I barnets første år er det de færreste, der vælger at tage det med på skiferie, da mulighederne er stærkt begrænset. Men når balancen først begynder at være rigtig på plads, og barnet er omkring 2 år, begynder man at kunne overveje det.

Det bliver “aldrig” det samme

Det første man skal være opmærksom på i forbindelse med at have små børn, og børn generelt, med på skiferie er, at det aldrig bliver det samme. Det bliver aldrig det samme, som da man var vennerne afsted. Det betyder på ingen måde, at det ikke kan være sjovt – det er bare noget andet.

Det er slut med det vilde afterski liv. Det er slut med de vilde offpiste ture. Til gengæld er det all in på familiehygge og sjov i sneen. At holde en aktiv ferie med sine børn, er noget af det mest fantastiske man kan ønske sig. Det har desuden de plus, at de går ud som et lys efter en lang dag på pisten/løjpen.

Det skal du huske

Her er nogle gode råd til dig der skal afsted med små børn første gang. Hvis du er afsted med en på et par år, er der en god sandsynlighed for at det bliver med en kælk. Ski er ofte først fra 3-4 år, men der er som bekendt ingen børn der er ens. Husk desuden at sørge for at have pakket til andet end at stå på ski. Man er nødt til at indse, at der ER en risiko for at dit barn bare ikke vil.

Husk at du ikke må presse dit barn til at stå på ski, hvis det ikke har lyst. Ikke hvis du vil have en glad lille skiløber på sigt i hvert fald.

Udstyr

Der er meget udstyr, der naturligvis er helt essentielt, og som de sikkert har i forvejen i form af flyverdragter, huser, handsker osv. Man skal dog lige huske på, at hvis turen går nordpå, er der altså væsentlig koldere end herhjemme. Så invester i noget ekstra godt og varmt. Mærker som buff laver forrygende huer, halsrør og lignende.

En anden god ting er dog også at låse så meget som muligt – i hvert fald til første tur. Lad være med at bruge en formue på skibriller osv, før i ved om det skal bruges mere end en gang. Skistøvler og ski lejer man naturligvis, da de vokser ud af det på en sæson.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.