Hypnose: Virker det?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du tænker på hypnose, tænker du sikkert på de populære hypnoseshows, hvor en monoton stemme messer en eller flere personer i søvn og får dem til at tro at de er kyllinger. Hypnose er dog meget mere end blot et sjovt lidt fænomen, som bruges til underholdning. Hypnose kan faktisk afhjælpe alvorlige problemer og fobier – specielt når det bruges at uddannede og erfarne hypnotisører.

 

Hvad er hypnose?

Hypnose er en behandlingsform, der bruges ved både fysiske lidelser og psykiske problemstillinger. Det kan bruges ved stort set alle forandringsprocesser, bl.a. angst, vrede traumer og meget mere. Det kan også bruges til at lindre eller helt fjerne symptomer på bl.a. astma, migræne, allergi og meget mere.

 

Hypnose er nemlig et kraftfuldt værktøj, der kan skyde genvej til et ubevidste (eller underbevidstheden) og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre til nogle mere livsbekræftende.

 

Hvordan virker hypnose?

Hypnose baserer på, at vi alle sammen agerer og tænker ud fra bevidste og ubevidste indre forestillinger. I hypnose kan man ændre forestillinger i det ubevidste og på den måde ændre, hvordan bl.a. smerter, frygt og andre problemer opfattes.

 

En hypnosesession foregår på den måde, at man starter med en samtale, som har til formål at afdække problemet. Under samtalen finder man ud af, hvad man ønsker i stedet for problemet og der formuleres et mål. Herefter går man i gang med selve hypnosen, hvor den hypnotiserede via kommunikation føres ind i en afslappet trancelignende tilstand – og det er i denne hypnotiske tilstand den hypnotiseredes forestillinger ændres.

 

Virker hypnose?

Hypnose er ifølge mange forskere og psykologer en anerkendt behandlingsform, som også er meget effektiv. Det kan hjælpe med at lindre eller helt fjerne fobier og andre angstlidelser, som f.eks. tandlægeskræk, flyskræk eller mere generaliseret angst. Det kan også bidrage til at komme af med nogle laster, som synes umulige i hverdagen, som f.eks. rygning eller overspisning. Det kan på den måde være en god støtte i rygestop og vægttab.

 

Har du en psykisk eller fysisk last, som du ikke kan komme af med? Hypnose er en yderst effektiv metode til at ændre tankemønstre, så du kan komme dig over din angst eller din fysiske last. Prøv f.eks. hypnose i Middelfart hos hypnoterapeut Annette Bøgstrup.

 

 

 

 

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.