Hold det perfekte baby shower

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er din veninde eller søster gravid? Så kan det være, at det er dig, som skal stå for hendes baby shower. Et baby shower er et event, hvor man fejrer graviditeten og at baby snart er på vej. Det gør man ved at give gaver og arrangere et hyggeligt arrangement for den gravide.

Baby shower pynt

Et baby shower er ikke noget uden pynt. Det typiske baby shower pynt er blåt, hvis det bliver en dreng og lyserødt, hvis det bliver en pige. Mange baby showers bliver arrangeret som en overraskelse for den gravide. Derfor kan det være, at I skal snige jer ind i hjemmet for at pynte op, hvis det skal holdes hjemme ved hende selv. Det er vigtigt, at der både er pynt i hjemmet samt på kager osv. Du kan købe baby shower pynt her.

Gaver, kage og drikkelse

Hvis det er dig, som står for den gravides baby shower, så er det også dig, der skal have styr på mad og drikkelse. Det behøver dog ikke at være dig, som laver det hele. Du kan sagtens delegere forskellige opgaver ud til de andre gæster. Det er faktisk meget normalt, når man afholder baby shower. Her plejer hver gæst at have en gave med hver især sammen med en kage, frugt, chips, drikkelse eller andet. På den måde kan I få et perfekt arrangement sammen.

Hvis du har en ønskeliste fra den gravide, så kan du prøve at holde styr på, hvem der giver hvad. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal bestemme, hvad de andre skal købe. Det betyder blot, at du prøver at holde styr på, at hun ikke får mange af de samme gaver. Det er altid fedeste at få noget forskelligt, så man ikke skal ud at bytte en masse gaver efterfølgende. Det er selvfølgelig blot et luksus problem.