Hav en god jul med børn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den kære juletid nærmer sig hele tiden. Det bliver hurtigere mørkt og de tykke vinterjakker er så småt ved at blive fundet frem rundt omkring. Det samme er de tykke trøjer og man kan for alvor mærke at sommeren har forladt Danmark. Det betyder selvfølgelig at julen nærmer sig med hastige skridt. Det er en tid på året der kan dele vandene. Nogle begynder allerede på julemusikken efter sommerferien mens andre helst venter til d. 23. december med den slags. Samtidig er der er stressende gaveræs som deler befolkningen i to.

Vi prøver her på redaktionen at give dig nogle tips til hvordan du kan holde en god jul med børn i alle aldre ud fra vores egen erfaring.

  1. Det kan være svært at fortælle børn at de skal vente eller være tålmodige. Derfor kan det i de svære situationer være en god idé med en lille ”tidlig julegave” det behøves ikke være noget stort. Blot det at få gaven kan skabe stor ro og beskæftige børn i en god mængde tid.

 

  1. Det at klæde dem rigtig på kan være en rigtig fin detalje og tradition. Vi anbefaler at man går all-in og klæder dem i lækre julesweaters til børn. Det skaber og spreder dejlig julestemning hvor end de går

 

  1. Giv gaver der kan leges med, med det samme. Mange børn har ikke tålmodighed til at skulle samle ting. De vil bare lege med deres nye gaver. Derfor kan det være en rigtig god idé enten at samle tingene på forhånd og så have pakke en tom kasse ind og have det færdige produkt klar i baghånden, eller holde sig helt fra ting der skal samles.

 

  1. Slutteligt kan det være en rigtig god idé at give gaver som børn i mange forskellige aldersgrupper vil kunne se en værdi i. Selvom gaven primært måske er givet til en på 3. Vil det være rigtig godt hvis bror på 6 og fætter på 8 også kan lege med og have det sjovt.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.