Drop tankerne om firmajulefrokost planlægningen

julefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du julefrokost ansvaret på dit arbejde, men du er gået på barsel, og har travl med at passe din lille nye guldklump? Så gør det nemt for dig selv og få mere tid til din baby, ved at bestille en julefrokost igennem GrunkEvent. Bestiller du en plads her, skal du ikke tænke på mere, og i skal bare dukke op til festen, når den afholdes.

Den nemmeste løsning

GrunkEvent er Danmarks største julefrokost arrangør, og arrangere de bedste virksomheds julefrokoster i hele landet. Julefrokosterne foregår på nogle af landets mest anerkendte lokationer her i blandt Hotel d´Angleterre. I kan som virksomhed vælge om i vil være i et lokale for jer selv, og ende i den store sal senere. Eller om i vil sidde sammen med de andre virksomheder, der også deltager til dette fantastiske event.

Hvad i får til festen

Der vil være en utrolig lækker traditionel & utraditionel julebuffet, og der er garanti for at ingen går sultne fra middagsbordet. Der vil uden tvivl være noget til alle. Der er fri bar hele aftenen, så der er ingen begrænsning, og i har ikke et bar budget, som skal overholdes. Her er både øl, vand og vin på menuen. Er du af den type, der gerne vil have drinks, kan du også få dette, som tilkøb i baren. Der vil være live musik hele aftenen, og denne underholdning vil blive sat i gang med nogle af Danmarks største stjerner. Der er musik til enhver smag, og i vil alle finde noget som i kan rocke med på, når i står på dansegulvet.

Ikke så meget at rafle om

Vil du gerne have mere tid til din baby, og slippe for julefrokost bekymringerne på arbejdet. Så bestil et bord til en af GrunkEvents firmajulefrokoster, og giv dine medarbejde, (og dig selv, hvis du skal med) den fedeste aften i deres liv.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.