3 måder hvorpå du kan aktivere dit barn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mangler du ideer til, hvordan du kan få motiveret dit barn til at lave noget mere aktivt, i stedet for at sidde fastlåst med skærmen i hænderne med firkantede øjne, en krop der er sunket helt ned i sofaens dyb og ligne én, der aldrig nogensinde kan slippe op derfra igen? Lader det hele til at være gået op i iPad og mobil, både når dit barn kommer hjem fra skole eller børnehave, og når dit barn har legekammerater med hjem? Vil skærmtiden ingen ende tage? Så kan du læse med her for at få ideer til at kunne sætte skærmen til side og aktivere dit barn.

Et løbehjul

En god måde hvor motorikken bliver udfordret samtidigt med sjov og leg er ved, at stå på løbehjul. Du kan både finde modeller med tre hjul, 2 hjul, store hjul, små hjul og uden hjul. Uden hjul? Det lyder besynderligt, tænker du måske? Men den er god nok. Der er udviklet en løbehjulsmodel, der kaldes et trampolin løbehjul, der er velegnet til at kunne øve tricks i haven, på trampolinen eller terrassen.

En trampolin

Det her er et af de lidt dyrere valg, men er altid en sikker vinder. Trampolinen placeres ude i haven, og så er den ellers til fri afbenyttelse, hvor man både som voksen og barn kan hoppe højt, lære at lave vejrmøller og lege ’boldene er giftige’. Her sættes der bolde op på trampolinen, hvor man ihærdigt må hoppe væk fra det trillende og hoppende bolde, for ikke at blive ramt og dermed forgiftet.

Twister

Det klassiske spil Twister er også rigtig sjovt at give sig til at spille med kammerater eller familie. Her får man aktiveret og øvet sin bevægelighed samtidig med, at man har det sjovt. Derudover sørger konkurrenceelementet for, at dit barn er mere investeret og måske endda, skal have revanche.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.